uppmärkt kylskåp

Ett uppmärkt kylskåp!

Så roligt att få kylskåpsbilder från er på veckans projekt! Dessutom fick jag ett med ett uppmärkt kylskåp! Jag har lagt upp det på Förvaringsdrottningens Instagramkonto för att inspirera fler (med tillåtelse så klart). Den har fått så många kommentarer och ni har gett så bra andra tips relaterade till detta, att jag måste lägga upp den även här på bloggen.

uppmärkt kylskåp

Ser ni märkningen? Haha! Så skönt att se att jag inte är ensam om detta:) (och fler kylskåps-lablare har gett sig till känna i och med detta:) Och så har vi påläggsbrickan, som jag har tipsat om tidigare, och som i det här fallet är en besticklåda från IKEA. Bevisar att det går att tänka utanför boxen genom att använda sig av saker som man har hemma utifrån deras funktion, form och mått!

En fråga på Insta var exempelvis om man helt plötsligt lagar en större middag för gäster eller något liknande och måste då få plats med mer än det man brukar i kylskåpet. Ja, då fallerar ordningen tillfälligt. Men när det är uppmärkt så blir det desto lättare att återställa den, vilket är ytterligare ett skäl till att märka upp!

/Paulina

PS. Några dagar kvar på veckans projekt🙂 På lördag kör vi nytt! Ni kanske redan har gissat vad det blir?:)

10 Kommentarer
 1. Commander Keen says:

  Jag märkte upp med dymo förra året när jag körde dina månadens projekt. tycker att det är jättebra, tyvärr följer sambon inte alltid ordningen och ställer istället tillbaka allt på översta hyllan oavsett vad det är ganska ofta 😛

  Svara
  • Paulina says:

   Hmm. Varför blir jag lite irriterad över din sambo när jag läser detta…

   Svara
 2. Gunilla says:

  Det finns ju även plats till en ny under för den som använder mycket ägg. Bra!

  Svara
 3. Gunilla Jönsson says:

  Så fint!
  En undring bara, hur länge kan en trälåda hålla sig fin i en fuktig kyl?
  Å andra sidan så skönt att slippa plast.

  Svara
  • Paulina says:

   Enligt kylskåpsägarinnan så har de inga problem med detta..

   Svara
 4. Lilli says:

  Smart att ha ägg förpackningen öppen så där, då ser man ju direkt när det börjar ta slut.

  Svara
  • Paulina says:

   Det tänkte jag inte på men det har du ju alldeles rätt i!:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!