Intervju i Icakuriren

Hoppas att jag hinner tipsa om detta i tid nu. För någon månad sedan gjorde ICA-Kuriren en intervju med mig och förra veckan landade den i butikerna. Jag fick den hemskickad och det visade sig blev en 3,5 sidors lång intervju.

ICA Kuriren intervju med Paulina Dragaganja

Den handlar bland annat om vad vi irriterar oss mest på och om vikten av att göra sin egen prioriteringslista, vilket alla ni som följer veckans uppdrag säkerligen kan hålla med om:). Ett annat ämne är hur man handskas med en partner som inte är lika ordningssam. Som med allt annat i en relation så tror jag tror att man ska försöka hitta kompromisser även här och åtminstone enas om att åtgärda saker som den andra retar sig mest på  – så en slags priolista även här… Även vad vad man irriterar sig mest på hemma och då tror jag generellt att det gäller alla utrymmen som har med tidspress att göra och som man delar med andra. För det ska bara klaffa när man väl klär på sig på morgonen eller gör sig i ordning i badrummet, och då har man inte tid att leta. Och så hur man lyckas behålla den där ordningen. I högra spalten på bilden har ICA Kuriren skrivit ner min Förvaringens ABC och en sammanfattning kommer här:

 1. Skapa överblick över vad du behöver förvara
 2. Sortera – olika sätt att göra det på i länken ovan
 3. Rensa ut
 4. Se om utrymmet räcker
 5. Prioritera
 6. Engagera andra
 7. Märk upp
 8. Underhåll din ordning

Nästkommande sidor handlar om hallen.

Paulina Draganja ICA Kuriren nr 12 2016

 

och så lite till.

Förvaringsdrottningen ICA Kuriren

Dessa är utdrag ur boken ”Förvara smart – organisera ditt hem” och kaptlet om hallen. Likaså bilderna – fast de är från lite olika delar i boken:).

Och extra kul att Helena Rönnberg, chefredaktören för ICA Kuriren tog upp min 4 S-metoden i sin krönika:)

Krönika ICA Kuriren nr 12 2016

Hoppas att den är kvar i butikerna i fall ni vill läsa!

/Paulina

5 Kommentarer
 1. Hanna says:

  Hej Paulina,

  Sååå glad att jag hittat din blogg och ditt ”ett uppdrag i veckan”-initiativ. Följer med glädje uppdrag för uppdrag. TACK också för en oerhört snygg och bra bok. Har köpt en till mig och en till min syster.

  En fråga: var kan jag köpa kontorsförvaringen på s 99 i din bok (syns även på översta bilden i inlägget ovan, som visar artikeln i Ica kuriren)?

  STORT tack på förhand!

  Mvh, Hanna

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Så otroligt kul att läsa detta, Hanna! Att du har nytta av ”Veckans uppdrag” och att du gillar boken! Blir så glad av detta! Ska försöka hjälpa dig med kontorsförvaringen, men var bor du någonstans?

   Svara
   • Hanna says:

    Hej igen,

    Tack för snabb respons. 🙂

    Bor i Västerås.

    Mvh, Hanna

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!