julprydnader av vinkorkar

Julpynt gjorda av vinkorkar!

Jag kan inte låta bli. För att jag av någon anledning är barnsligt förtjust i vinkorkar. Dessutom kan man också använda dem som ett hållbart sätt att juldekorera! Egentligen är jag inte så mycket för julpynt, men tycker att det är desto roligare att hitta smarta tips! Så här kommer några.

Om ni vill göra små granar av vinkorkar och kottar:

julgran av kottar och vinkorkar

Fotokälla: Laureen J Photography

Är ni sugna att sätta igång med det så finns det en steg-för-steg beskrivning här.

Julkransar kan man så klart också göra av vinkorkar!

juklrans av vinkorkar

Fotokälla: Pinterest

Och vill man inte pyssla själv så säljs massor av sådana här på Etsy! Såsom denna julgranspynt. Vet inte varför jag blev överraskad. Klart att man kan sälja sådant!

julprydnader av vinkorkar

Fotokälla: Etsy

.. eller vad sägs om denna gulliga julren:

julren av vinkork

Fotokälla: Etsy

Hade jag vetat det så… Jag hade en hel påse vinkorkar från när jag gjorde min vinkork anslagstavla, men eftersom jag inte kom på något annat att göra med dem så kastade jag resten av vinkorkarna jag hade hemma. Det är nog första gången jag ångrar att jag har kastat något… Men det kommer ju att komma nya så småningom:)

Här kommer en sak till som man kan köpa på Etsy. En slags julgransslinga:

Fotokälla: Etsy

Om du är bjuden på glögg och vill göra din present lite mer unik, så kan du så klart också använda en vinkork!

christmas gift tag

Fotokälla: Pinterest

Det finns hur mycket som helst att hitta på Pinterest på detta tema, men dags för mig att avsluta. Med denna fina lilla julmus:

mus gjord av vinkork

Fotokälla: Pinterest

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!