Mat-Tina

Ordning högsta prio i köket enligt Mat-Tina

Hoppas att det går bra med era köksprojekt! Här kommer lite pepp. Detta underbara citat från Tina Nordström hittade jag när jag bläddrade igenom HSB:s magasin:

Mat-Tina

Är inte det underbart? Till och med en av Sveriges bästa kockar poängterar att ordning kommer före allt annat:) Så när ni rensar och organiserar i köket – passa på och tänk över just den där ordningen – var sakerna ska ligga utifrån vad som är smidigast för er och utifrån kökets förutsättningar. Små förändringar kan göra stor skillnad, jag lovar. Det kan vara en sådan enkel sak som att flytta kaffefilter närmare kaffebryggaren. Eller att lägga/ställa det ni använder oftare på mer lättillgängliga ställen och tvärt om. 

/Paulina

1 svara
  1. Lilli says:

    Nej tyvärr går det inte alls bra med månadsuppdragen . Så nu ligger jag verkligen efter ….

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!