Snygg förvaring av fjärrkontroller

Jag tycker att det är svårt att hitta snygg förvaring till fjärrkontroller. Och jag vill inte ha dem framme. Jag vill att de, som allt annat, ska ha sin tydliga plats i hemmet. Men nu har jag hittat en förvaringslösning som jag både tycker är snygg och praktisk.

forvaring av fjarrkontroller

En bricka från HM Home, som ligger på hyllan under soffbordet. Fjärrkontrollerna stör inte ögat men är ändå lättillgängliga. Jag är jättenöjd med denna lösning. Ibland är det enklaste det bästa:) Har ni några lösningar för fjärrkontroller som ni kan rekommendera?

/Paulina

7 Kommentarer
 1. Camilla says:

  Fjärrkontrollerna är verkligen en utmaning på förvaringsfronten! Vi har prövat lite olika system, just nu har vi en fin korg under soffbordet. Fast… De verkar liksom ändå inte hamna där… 🙂

  Svara
 2. Linn says:

  Jag lägger dem bakom kuddarna i soffan 🙂 funkar toppen!

  Svara
 3. Tina says:

  Jag har dem i en glaskruka som dock står på bordet, men är väldigt praktiskt.

  Svara
 4. Ann says:

  Jag har en sådan där svart tygficka/fickor som hänger över armstödet, man trycker fast den mellan soffdynan o armstödet, köpt på IKEA. Inte jättesnyggt kanske men praktiskt och lättåtkomligt?

  Tack för alla tips och finurligheter!
  Kram
  Ann

  Svara
  • Sara says:

   Har också såna, fast har sytt själv med grov, svart canvas och ganska breda läderband. Har en likadan vid sängen också, klämt fast den mellan resårbottnen och bäddmadrassen. Har alltid så mycket random saker överallt (handkräm, näsdukar, putsdukar, dosor osv) så nu slipper jag se dom. Har inte plats för ett nattduksbord hellrr, så det här är en perfeeekt lösing ?

   Svara
 5. Åsa Anette says:

  Har en liten verktygslåda som barnen använde när de var små. Målade den vit och har kontrollerna i den

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!