Det blir en bok till om ordning i hemmet!

Förvarning och organisering av hemmet är ett viktigt ämne som berör alla. Därför är jag både glad och stolt över att det blir en bok till om detta! Jag håller på och skriver den för fullt och vi har börjat fotografera för den också, så arbetet är minst sagt i full gång. Jag får inte berätta mer än så än så länge men boken kommer att släppas nästa år.

skrivmaskin

Och idag är det exakt ett halvt år sedan ”Förvara smart – organisera ditt hem” släpptes och jag är superglad för att den forfarande håller sig kvar på AdLibris och Bokus Hem & Trädgårds topplistor. Så jag hoppas att den nya boken blir lika uppskattad som min första:) Berättar så klart mer så fort jag får:)

/Paulina

PS. Bilden tog jag på en väninnas bröllop förresten. Den stod framme i sminkrummet så att man kunde skriva en hälsning till brudparet. Jag kände på mig att jag bara måste ta en bild på en skrivmaskin som en vacker dag skulle komma till nytta:)

6 Kommentarer
 1. Helena says:

  Hej! Vet inte om du någonsin svarar på läsarfrågor, men jag kastar ur mig en och chansar: strax lämnar jag och min familj om två vuxna och en ettåring en tvåa på 55 kvadrat för en fyra på 100 och det ser vi sååå mycket fram emot! Då ettåringens blivande rum är rätt litet skulle vi behöva tips på hur vi bäst inreder det rent förvaringsmässigt för att det ska bli så praktiskt och samtidigt fint som möjligt. Det är en hyresrätt så vi vill helst inte belamra väggarna med alltför mycket skruv och spik. Vi har funderat på en Kallaxhylla från Ikea och i rummet finns en inbyggd garderob. Tips, tankar, idéer? Shoot!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Helena,

   Jag svarar på alla läsarfrågor:) Dock är det en ganska svår fråga att besvara utan att ha sett lägenheten eller saker du vill förvara i ditt barns rum. Men jag kan säga att jag har en garderob och en Kallax hylla i mitt sons sovrum och det har fungerat alldeles utmärkt:)

   Svara
 2. Therese says:

  Hej! Funderar starkt på att köpa den märkmaskin från Granit som jag tror att du använder och måste fråga – hur bra sitter märklapparna och hur funkar de att ta bort (lämnar de tejprester etc)? Tacksam för svar!

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Therese,

   Antar att du menar den traditionella med svart remsa (som i och för sig även finns i rött och blått:) Hur bra den sitter beror på underlaget men min erfarenhet är att den sitter bra. Ibland blir det små märken och då får man skrubba bort dem med diskkudde med den hårdare ytan. Hoppas att detta var till hjälp.

   Svara
 3. Anneli says:

  Vad kul! Har precis läst färdigt Förvara smart och har fått en massa tips. Ser framemot nästa bok!

  Svara
  • Paulina says:

   Väldigt roligt att höra, Anneli!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!