Angry Birds Påskägg

Hoppas att ni har det bra på påskledigheten! På söndagar brukar jag lägga upp veckans uppdrag, men eftersom det är en ledig dag även i morgon så kommer uppdraget då i stället. För nu ska vi alla ta det lugnt och njuta av Påskhelgen än så länge tycker jag.

Härom dagen målade jag påskägg med Viktor. Av någon anledning blev det Angry Birds tema. Och med detta får jag önska er en fortsatt Glad Påsk. Hörs i morgon!
angry birds eggs

Kram

Paulina

2 Kommentarer
 1. Lilli says:

  Det va bra, har inte hunnit klart med förra veckans uppdrag riktigt. Jag hade ju tänkt tvätta ALLA gardiner , men som sagt det är Påsk och det är Inge roligt att ha tomt i fönstren medans dom torkar. Så det passar bra att fortsätta idag , soligt och blåsigt väder passar kanon bra att torka tvätten ute idag . Häftiga ägg ….Fortsatt trevlig helg.

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det var lite så jag tänkte, Lilli. Samt att vissa kanske bara ville slappa och inte ens tänka på ett nytt uppdrag. Bara rensa hjärnan liksom.. Fortsatt trevlig helg på dig också!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!