Trotsar Jante igen..

Det känns alltid lika konstigt att skriva om vilka tidningar man har varit i. Skrytsamt. Men ni har sagt att ni vill att jag ska hålla er uppdaterade (visa av er tycker det i alla fall) på den fronten, och jag har sagt att jag ska trotsa Jante, så jag har samlat ihop några stycken tidningar och magasin som där jag har varit med.

För det första – kul att vara med i en tidning med läsare i norra Sverige. @home och är en lokal inredningstidning som går ut till cirka 70.000 läsare i Boden och Luleå. Där gav jag lite tips förra veckan (hamnade på en annonssida, men artikeln med mig är ingen annons:)

@home förvaringsdrottningen

Jag är en stor fan av lokala gratistidningar. Jag verkligen läser och uppskattar dem. Många bra tips om sin närmaste omgivning. Därför blev jag superglad när Mitt i tidningarna, som kommer ut i Stockholmsområdet, tipsade om boken härom veckan.

Vårt Kungsholmen - förara smart organisera ditt hem

Sedan är det altid superkul att bli tipsad av er läsare. Jane tipsade mig på Facebook  om att även Hemmets veckotidning skrev om boken och la upp denna bild:

Hemmets veckotidning nr 6 2016Det är så välkommet och kul att få sådana tips! Jane tipsade även om att jag var med lokalbladets Bo Bra Hemma-bilaga från Gotlands Media:

Morgonläsning i lokalbladets Bo Bra Hemma-bilaga från Gotlands Media

Och så är jag med K-Rautas Sisu Magasin, som finns ute i alla K-Rauta butiker nu. Intervjun ser ut så här:

Förvaringsdrottningen Sisu magasinet

Bilden men lådorna verkar vara en bild som alla föredrar.. Här berättar jag om varför jag har fastnat för förvaring, om det handlar om att ha för mycket prylar, hur man kan utnyttja vårstädning till att skapa smartare förvaring, om jag har någon skämshörna och allt-i-allo lådan.

Jag fick tidningen hemskickat med denna gulliga lapp:

Tackbev förvaringsdrottningen

 

Sådant blir man riktigt glad av! Och att så många tipsar om boken och tycker att den är bra.

Det var allt för den här gången. Snart får jag berätta om en riktigt roligt nyhet, men fram tills dess, ha en riktigt Glad Påsk!

Kram

Paulina

10 Kommentarer
 1. Händelsevis says:

  Åh, så fina reportage!
  Du måste ju fortsätta skriva när du är med i olika tidningar och tvprogram, annars missar vi ju dem! Särskilt alla lokaltidningar eller små intressetidningar som inte alla har tillgång till! Tack för dessa tips!

  Svara
 2. gustafssonspia says:

  Åhh vad kul! Det skadar verkligen inte att folk får upp ögonen för lite ordning och reda. Jag blir galet inspirerad och hoppas du får många fler att förstå vinsten av att organisera och sortera. Kram och Glad Påsk / Pia

  Svara
 3. Lilli says:

  Klart du ska tipsa….tror alla som följer din blogg vill läsa mer.

  Svara
 4. Hundälskare och pysselmyra says:

  Jättekul! Konceptet håller och det märks ju på uppmärksamheten. Stort grattis! Gläds med dig.

  Svara
 5. Camilla says:

  Klart du ska berätta om sånt! Roligt att du, boken och förvaring uppmärksammas!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Det var bra för mig att höra, Camilla. Sitter alltid och tvekar innan jag ska lägga ut sådant och det känns alltid lite konstigt i magen. Så sådant stöd betyder jättemycket!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!