IKEA föreläsningar i Stockholm, några artiklar, lite radio och Marie Kondo

Den 11 februari öppnade IKEA sovrum en tillfällig butik på Regeringsgatan 61 i Stockholm, som visar inspirerande sovrumslösningar och smart förvaring. Och från och med idag till och med lördag den 3:e mars kommer olika events hållas där inom diverse ämnen, såsom sömn, drömmar, yoga, träning, belysning, avslappning, hållbarhet, kostrådgivning – och förvaring så klart:).

Jag är med i egenskap av förvaringsexpert och ska hålla två föreläsningar – den första nu på lördag den 23:e februari kl. 14.00 och den andra på tisdag den 26:e februari kl. 18.00. Kom gärna och lyssna! Hela programmet ser ni här.

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen IKEA föreläsningar Stockholm

Sedan har jag gett lite tips här och var den senaste månaden och tänkte sammanfatta dem här.

Året runt skrev om min 24-timmars metod och gav mina bästa rensningstips.

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen i Året Runt

Leva och Bo hade en spalt med Experten tipsar, där jag fick möjlighet att prata mig varm om ordning. Ja, det är definitivt en investering att skapa ordning!

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen Leva & Bo

För någon vecka sedan var jag med i Rix FM och pratade med underbara Martina Thun om ordning och reda. Har dessvärre ingen länk men däremot en selfie:)

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen och Martina Thun

I tisdags var jag med i Stockholms lokaltidning Mitt i, där de skrev om veckans projekt. Hoppas att många hakar på!

Paulina Draganja Förvaringsdrottningen i Mitt i Stockholm

Och igår publicerade Amelias nätupplaga en artikel om mina tips.

Det känns som att organisering av hemmet är väldigt inne nu. Tror att Marie Kondos Netflix serie har bidragit till det. Har ni sett den? Vad tycker ni? Någon som skulle vilja se en svensk version av den?:)

/Paulina

8 Kommentarer
 1. Anonym says:

  Självklart en svensk variant med dig vore toppen!!

  Svara
 2. Anna says:

  Jag skulle älska en svensk Paulina-variant på kondo’s netflixserie!! 😀

  Svara
  • Paulina says:

   Å! Tack! Vad roligt att läsa!

   Svara
 3. Marissa says:

  Jag har gjort en rensning å på Konmari. Läst böckerna och sett serien på Netflix. Dock tas ju inte allt med i serien så man behöver läsa böckerna och skapa en målbild innan man börjar med det.

  Svara
  • Paulina says:

   Hoppas att du är nöjd med din rensing!

   Svara
 4. Annakarin says:

  Jaa, skulle älska en sån serie!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!