Ett projekt i veckan 2019

Det blir ett projekt i veckan 2019! Hänger du på?

Jag har frågat och ni har svarat. Och jag är väldigt väldigt glad för att ni verkligen vill ha ett projekt i veckan igen! Helt underbart ju! Och vill ni  ha det så kör vi så klart!

Veckans projekt 2019 kommer gå till på liknande sätt som under 2017. Jag kommer att lägga upp ett projekt i veckan här på bloggen. Ni har en vecka på er att göra projektet, men söndag kväll går tiden ut:)  Samtidigt kommer jag att ge fler alternativ till er som kanske inte har just den behovet hemma hos er som veckans projekt innebär. Samt ge exempel på mindre projekt om det veckans projekt känns för stort. Detta för att ni ändå kontinuerligt ska kunna göra era projekt och fortsätta bli vägledda och peppade i att organisera era hem. Alternativ som jag kommer att ge kan även vara av hållbarhets natur.

Ett projekt i veckan 2019

Projekten kommer jag att hämta från min bok ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan”. Alla kan följa dessa projekt och man behöver inte ha boken för att kunna göra dem, även om det underlättar. I boken finns alla projekt och listor samlade, bilder och även en teoridel. Du får ett helhetsgrepp och allt samlat på ett ställe, där du även kan anteckna. Vill du beställa boken, klicka på länken i texten. Om du inte vill missa något projekt rekommenderar jag att du börjar prenumerera på bloggen. Då får du ett e-mail varje gång jag publicerar ett inlägg. Ett annat sätt att bli påmind om uppdragen och få pepp från andra är att följa Förvaringsdrottningen via Facebook eller Instagram. Då kommer det i ditt flöde. Övriga alternativ är Bloglovin eller Twitter.

Jag hoppas att vi blir många som kör detta nästa år! Det är ju alltid roligare att göra saker tillsammans! Dessutom är det lättare att nå sina mål när man är fler. Så tipsa gärna era vänner, kollegor, släktingar och alla andra som ni känner och tror också skulle vilja få ett mer strukturerat och välorganiserat hem!

Så var säger du? Är du redo för ett mer organiserat 2019? Det första uppdraget kommer på lördag den 5:e januari 2019.  Snart kör vi!

/Paulina

38 Kommentarer
 1. Käthe says:

  God fortsättning! Jag har varit lite off men minns mycket väl ”2017” och jag är pepp inför att hänga på i år. Krya på dig ännu mer Paulina!

  Svara
 2. Maria a jonasson says:

  Första gången som jag var med var förra året med ett projekt per månad. Tyckte det var toppen. Kände mig så nöjd när månaden var slut och insåg vad mycket saker som var gjorda.
  Men det ska bli roligt att pröva ett projekt i veckan och se hur det fungerar.

  Svara
 3. Anita S says:

  Ja, vad jättebra att det även kommer lite mindre projekt att ta tag i, eftersom det är lite knepiga förhållanden i min familj. Det går upp och ner olika dagar så därför är mindre projekt välkommet, så jag hinner göra någonting i alla fall. 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Precis! Och det är inget press att göra allt – gör det som du känner att du hinner och behöver!

   Svara
 4. Marissa says:

  Jag är garanterat med och har även din bok.
  Jag får dock inte email trots att jag prenumerar

  Svara
 5. Barnboksbloggen says:

  Tipsar igen om min facebookgrupp Organisera ditt hem – ett uppdrag i veckan som jag startade 2017 för att diskutera uppdragen och peppa varandra.

  Svara
   • Paulina says:

    Hej Marissa! Det är ingen grupp – bara följa bloggen:) Eller menar du Facebook grupp kanske? Det är i så fall att följa min sida på Facebook.

 6. Lilla S says:

  Härligt!
  Jag ska försöka hänga på! Vi flyttade från stort hus på landet till en liten lägenhet för snart fyra år sen. Eftersom vi har förhoppningar om att flytta till hus igen så småningom så är nästan halva vindsförrådet fyllt med trädgårdsredskap, varmkompost m.m. Och för ett drygt år sen insåg vi att barnen behövde få sovrummet för sig själva, och gjorde en stor ommöblering och flyttade ut till bäddsoffa i vardagsrummet. Det gjorde att även våra sängar skulle upp i förrådet. Även om vi rensade mycket i den omflyttningen så har vi aldrig riktigt kommit ifatt med förvaringen efter det. Att dessutom den äldre generationen behöver mycket hjälp och stöd gör att det liksom aldrig blir läge att ta tag i röran. Jag vet helt enkelt inte var jag ska börja, (eller när!) och är för det mesta utan ork efter jobb, barnens läxor och aktivitetet, hushållsarbetet… Min förhoppning är att jag, när det finns färdiga ”uppdrag”, ska orka ta tag i en liten sak i taget, och ska försöka att inte se allt det andra.
  Jag kommer kanske inte klara av alla uppdrag, men jag ska iallafall kämpa på mitt bästa!

  Svara
  • Paulina says:

   Du behöver inte klara av alla uppdrag! Men det du gör innebär mer ordning i ditt hem:) Så gör det du orkar och hinner och var riktigt nöjd med det! Stort lycka till med det!

   Svara
 7. Anonym says:

  Hänger på…. Iår ska här rensas… Ett mer lättskött hem gör alla med ordning och reda…. Har tjuvstartat med matkällaren i emd.. Gott o ha börjat.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!