bok förvara smart organisera ditt hem

Detta värmer i hjärtat

När jag skrev min bok Förvara smart – organisera ditt hem, så var min största önskan att boken skulle göra nytta för andra och hjälpa dem att organisera sina hem. Och att den skulle uppfattas som lustfylld, fastän det var fakta man tog till sig. För precis som jag skrev i mitt förra inlägg, så tycker jag att det ger lust och glädje att skapa ordning och jag ville verkligen förmedla den känslan. Och därför blir jag så fantastiskt glad när jag får feedback på just detta. Att boken gör skillnad. Att ni dessutom rekommenderar och köper den till andra i present och att ni skriver om den – det gör mig så oerhört rörd och jag kan inte tacka nog för det.

Jag måste få dela med mig av ett fantastiskt foto från Instagram, som jag blev pingad på, där maken till sin fru visar understrykningar i boken, som hon har gjort. Som sagt – att skriva en bok kan kännas stort, men att få se att den göra nytta och uppskattas är större!

bok förvara smart organisera ditt hem

Verkligen tack för att jag får ta del av era synpunkter. Denna respons har varit över all förväntan. För att inte tala om all pepp som jag får från er. Det är mitt bränsle. Jag hoppas att jag inte låter inställsam på något sätt, för det är jag verkligen inte. Jag är bara väldigt, väldigt tacksam för det och känner att behov av att uttrycka det. Och kan inte säga det för många gånger – utan er så hade det inte blivit någon bok till att börja med.

Och då vill jag även passa på och påminna om att det nu är en dag kvar för tävlingen, där du och en någon du väljer kan vinna var sitt signerade exemplar av boken. Så gå in på Instagram och tävla:)

/Paulina

8 Kommentarer
 1. Linda says:

  Det är ett annat textsnitt i pratbubblorna i Förvara smart. Denna stilen älskar jag. Jag kan läsa även det andra men föredrar pratbubblorna i Förvara smart. Jag övar på att skriva så när jag märker upp saker, går inte så bra?Dymo kunde ju satsa på ett sådant mer roligt och fritt textsnitt. Det hade blivit kanonsnyggt!

  Svara
  • Paulina says:

   Ja, det kan ju variera det där.. en annan läsare hörde av sig och sa att det var för svårläst och därför så ändrade vi:)

   Svara
 2. Käthe says:

  Hej igen Paulina
  Jag hoppas att du inte missuppfattade mitt inlägg om de små kommentarerna i boken, att du tyckte jag va för negativ. Jag var lite nyfiken på vad du ansåg om detta och tyckte det kunde vara värdefullt inför kommande böcker. Men man kan ju inte besvara allt kanske.
  Trevlig helg!
  Käthe

  Svara
  • Paulina says:

   Hej Käthe!

   Ditt kommentar var mycket värdefull! Jag har bara missat att svara på den. Om du upplever något så finns det säkert andra som också gör det. Jag har redan tagit det med formgivaren för nästa bok och vi ska försöka säkerställa att texterna blir mer tydliga i den kommande boken:) Så tusen tack för det och hoppas att du får en trevlig helg du också!

   Svara
   • Käthe says:

    Stort tack! Oavsett så ser jag fram emot din nästa bok!

 3. Käthe says:

  Hej Paulina!
  Absolut en helt fantastisk bok som jag har stor glädje av. Bara en synpunkt ang de små kommentarerna jämte bilderna (tror de ligger som pratbubblor): textsnittet är för mig väldigt svårt att läsa ibland, vissa bokstäver smälter in i de andra. Jag har visserligen glasögon och ser annars normalt, men detta textsnitt fixar jag inte. Fast det kanske bara är jag?
  Jag ser fram emot uppföljaren framöver 🙂
  Käthe

  Svara
 4. Karin says:

  Jag köpte din bok igår och jag är helsåld! Ser fram emot att komma hem och fortsätt läsa – det blir mitt fredagsmys. 🙂

  Svara
  • Paulina says:

   Helt underbart att läsa detta, Karin. Så himla kul att du gillar min bok så mycket. Verkligen tusen tack för den fina kommentaren!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!