mobilladdare i handväskan

Smart förvaring av mobilladdare i handväskan

Ofta är de enklaste lösningarna de smartaste. De man tänker ”varför kom jag inte på det där tidigare?”. Allt är ju enkelt när man har tänkt ut det. Så här kommer ett sådant verkligen superenkelt tips, som jag tänkte exakt så om när jag kom på det.

Som ni säkert har upplevt så behöver inte mobilen bli så gammal för att man ska behöva ladda den under dagen. Och när man ser sitt batteri ta slut ute på stan så blir man ju smått hysterisk. Utan mobil känner man ju sig maktlös på något sätt. Så vad gör man i förebyggande syfte? Har en mobilladdare i handväskan ifall en sådan nödsituation skulle uppstå. Så det har jag alltid. Men det jag hittills inte har gillat var att denna kabel liksom fanns överallt i handväskan. Det var lätt att hitta den. Men trassligt. Så jag kom på den briljanta och samtidigt superenkla idén att lägga det i en liten smyckespåse, som jag fick på köpet en gång när jag köpte smycken. Jag har en del sådana i min låda under sängen, förvarade ihop med presentpapper. Så jag tog en sådan i lämplig storlek och voilá! Perfekt förvaring av mobilladdare i handväskan blev ett faktum. Ser ut så här:

mobilladdare i handväskan

Inte svårare än så här alltså. Varför kom man inte på det på en gång?:) Jag la ut det på Instagram i lördags och fick en massa respons och ytterligare tips, så kika in där ifall ni vill ta del av dessa också.

/Paulina

5 Kommentarer
  1. Gittan says:

    Har mitt i ett sminkborsteväska.Får plats med hörlurarna också.Finns bra på Hennes.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!