Kategorier på bloggen

Så hittar du på bloggen efter vad du letar efter

Jag är verkligen superglad över att få så många frågor från er. Jag gillar verkligen att få hjälpa till och samtidig lär jag mig alltid något nytt, och det är ju är toppen. Men just nu har jag lite svårt att hinna besvara alla mail, vilket jag ber om ursäkt för. Jag vill verkligen svara på allt ni frågar om. Samtidigt så ställer ni ofta frågor som jag redan har skrivit om på bloggen. Därför vill jag tipsa om hur ni kan leta på bloggen för att kunna hitta det ni söker efter. Det finns tre sätt:

Sökruta

I menyraden finns det en sökfunktion. Där kan du skriva ett valfritt ord, som kommer att leda dig till inlägg som handlar om just detta. Så ser det ut om du kommer in via datorn:

Så söker du på bloggen

Kategorier

Också i menyraden finns det en rubrik som  heter ”Kategorier”. Här kan leta bland ämnen som jag har grupperat ihop. Vill du exempelvis bläddra igenom Veckans uppdrag så ligger den kategorin överst  i  gardin menyn.

Så här ser det ut om du går in via datorn:

Kategorier på bloggen

Och så här om du använder mobilen:

Kategorier på bloggen via mobil

 

När du trycker på den i rött inringade symbolen så visas alla kategorier i bokstavsordning (förutom veckans uppdrag som kommer överst).

Kategorier hittar du även i högra spalten på bloggen om du läser den från datorn och  längre ner efter inläggen om du använder mobilen, så då är det bara att scrolla ner.

Taggar

Sedan går det även alldeles utmärkt att söka via taggar, som finns under varje inlägg och ser ut så här:

Taggar på bloggen

Dessa kan du trycka på för att få fram andra inlägg som berör samma ämnen

Med detta hoppas jag att ni får svar p det ni letar efter, och hittar ni ändå det ni söker så maila mig så:)

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Veronica says:

  Hej Paulina!

  Du är en helt fantastisk inspiration för oss läsare och jag har därför tagit mig friheten att hylla dig lite i mitt senaste blogginlägg! Tack för allt!

  Svara
  • Paulina says:

   Jag blev alldeles rörd, Veronica! Så otroligt fint skrivet om mig och boken! Verkligen tusen och åter tusen tack för det! Du anar inte hur mycket bränsle och energi sådant ger. Och lustigt nog så hämtade jag Lexington boken igår, som jag hade köpt via internet. Ska bli så spännande att läsa. Lyssnade på en podd med Kristina Lindhe och hon har verkligen gjort en inspirerande resa!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!