Nu kan du köpa signerad bok från mig

Bättre sent än aldrig som det brukar heta… Det har tagit sin lilla tid men nu har jag i alla fall startat en shop på bloggen och där säljer jag min bok ”Förvara smart  – organisera ditt hem”. Den kostar 199 kr exklusive frakt. Den finns så klart att köpa billigare på Adlibris eller Bokus och ungefär till samma pris i bokhandeln. Men det känns som en hel- och ren faktor att ni ska kunna köpa boken även från mig om ni skulle vilja det.  Och då kommer den självfallet signerad:)

När ni beställer boken så finns det även ett fält, där ni kan skriva exakt vad ni vill att jag ska skriva i boken. Om ni vill. Ni kanske vill ge boken som present till någon annan och då kan det vara något speciellt budskap som ni vill att jag ska framföra. Eller bara skriva rätt namn:)

Sedan har jag även fått förfrågningar från utlandet och möjligheten att beställa utanför Sverige finns inte i dagsläget vad jag vet (förutom till Norge). Men och nu kan jag skicka boken till alla väldens hörn för er som vill det!

Så  – en signerad bok från mig beställer ni genom att trycka på Shop i Menyraden.

signerad bok forvara smart

Tyckte att denna bild var passande för inlägget. Från boken:) Foto: Ulf Huett.

Over and out.

/Paulina

5 Kommentarer
 1. Desiree says:

  Jag är en av de som beställt boken til Norge 😉 älskar dina tips och är en organiseranörd jag med, kram!

  Svara
  • Paulina says:

   Å vad roligt att höra Desiree! Båda att boken har hittat till Norge och att du gillar den!

   Svara
 2. Lilli says:

  Mycket trevligare att få en personlig signering av bästa boken, än att bara beställa eller köpa i bokhandeln. Perfekt present till mej själv framöver .

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!