Elfas etiketter till trådbackar

Jag är ju som bekant en stor förespråkade av märkning. Ju mer du märker upp desto bättre tycker jag, för det hjälper dig att bibehålla ordningen. Så jag märker upp så mycket jag bara kan, även i kylskåpet och garderoben. Och just i garderoben, där jag har trådbackar, har jag hittills märkt dessa med dymo. För ett tag sedan hade jag en tävling i samarbete med Elfa, där jag gjorde om en tvättstuga. Och då upptäckte jag att de även hade etiketthållare och etiketter till sina backar. Så nu  har jag använt dem även hemma hos mig oh det ser ut så här:

elfa-markning-av-hurtsar

På bilden syns två trådbackar högst upp i min garderob.  Ena fungerar som en slags mellanlandningslåda, där jag slänger allt som jag inte länge använder och ska göra mig av med. Den andra är som en övergångsstation där jag förvarar vår- eller höstkläder som jag använder innan jag byter kläder för säsong helt. Ni vet – om hösten eller våren kommer lite plötsligt och man inte har hunnit ta ner kläderna från vinden. Då kan det vara skönt att ha en vår/sommarkappa samt några plagg liggandes närmare till hands. Det är i övrigt den som har snyggast handstil i vårt hem som har skrivit på etiketterna – Sven alltså:)

Tycker att det blev ännu tydligare än vad det var förut. Denna märkning kan man i övrigt komplettera med dymo märkningen. vissa lådor har jag delat upp i olika saker, och då kan har jag kvar märkningen av det. Jag har exempelvis olika armlängder på svarta plagg på vintern, vilket absolut inte syns när de ligger trådbacken, så då underlättar det enormt att ha märkt upp varje halva av backen. Så då står det ”svarta plagg” på Elfas etikett i mitten, och ”långarmat” på ena sidan av trådbacken samt ”kortarmat” på andra sidan av trådbacken. Omöjligt att inte hitta snabbt nu:)

/Paulina

I samarbete med Elfa

1 svara
  1. Matilda says:

    Hej Paulina,
    Jag har bestämt mig för att ordna en mellanlandningslåda för kläder så nu är jag i jakt efter att hitta en låda eller korg med lock. Tänker ha lådan ovanför garderoben och måtten är max 50×60 cm på bredden och max 25 cm på höjden. Det är viktigt att det är lock då jag är extremt rädd för kryp som spindlar så vill inte få in dessa. Jag har tittat på lite olika men vad jag märkt är att de med mått 50×60 cm oftast är 40-50 cm i höjd och det funkar inte.
    Matilda

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!