Multihängare sparar plats i garderoben

Multihängare sparar plats i garderoben samtidigt som de även ger överblick över dina kläder. Speciellt om du har fler liknande plagg så får du möjlighet att välja bland dem på ett bra sätt om de hänger på samma hängare. Den här hängaren, som jag har hemma, kan man dessutom hänga upp på två olika sätt beroende på hur mycket plats man har i garderoben. I filmen visar jag hur:


En riktig compact living lösning alltså:) Tänkte speciellt på just hur användbar denna hängare var när jag bytte från vinter- till sommargarderob i senaste veckans uppdrag. Jag säger det – jämt återupptäcker man saker som man har hemma när man byter kläder efter säsong:)

multihangare

/Paulina

6 Kommentarer
  • Paulina says:

   Tack Lilli! Roligt att du tycker att mina idéer är smarta:) Jag grubblar faktiskt på sådant ganska så konstant. Och så får jag frågor från er läsare. Önskar att jag kunde säga att jag letar runt på nätet men jag har faktiskt inte den tiden.. så jag utgår ifrån mig själv och mina läsare helt enkelt:)

   Svara
  • Paulina says:

   Just dessa vet jag faktiskt inte Renée – har haft den ett tag.. men sök på multihängare så finns det återförsäljare för sådana.

   Svara
  • Paulina says:

   Jag fick dem på köpet när jag flyttade ihop med min man och han minns faktiskt inte.. tänkte detta som ett generellt tips för multihängare och utgick ifrån att sådana måste finnas där ute eftersom jag äger en sådan.. vi kanske får hjälpas åt att googla:)

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!