Smarta förvaringstips för sladdar, skor och smycken

Här kommer tre nya film med tips, som jag har gjort i samarbete med Skanska Nya Hem. För sladdar, skor och smycken:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=OcJinKoEJes]

Det första är ett roligt tips för sladdhållare till dator och mobil. Det finns ju sådana att köpa men Legogubbar funkar lika bra. Fäst dem vid skrivbordskanten så har du koll på var du har sladdänden och du har den lättillgänglig.

Det andra tipset sparar plats i skohyllan. I min hallhylla får jag plats med en extra sko tack vare att jag ställer dem fram och bak, precis som i filmen. Detta gör att jag får plats med ett extra skopar, för annars hade jag enbart fått plats med en sko och inte två. Så det tycker jag är extra fiffigt.

Tredje tipset är för örhängen, men kan även användas till halsband eller armband, förutsatt att man införskaffar öglor som är halvöppna. Att hänga dem på galge ger överblick, vilket gör att man hittar det man söker snabbare.  Och så slipper man trassel.

/Paulina

3 Kommentarer
 1. Ammi Brink says:

  Ååå vad smart med galgen, mina smycken ligger i en verktygslåda i plast med småfack men då blir de trassliga. Jag måste köpa öglor nu 🙂 🙂
  /Ammi

  Svara
 2. Linnéa Eriksson says:

  Hej!
  Går det bra att förvara kläder i ett kallförråd? Förrådet är i en förrådsbyggnad på gården och temperaturen därinne beror helt på vädret. Så det kommer ha sommartemperatur om sommaren..

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!