Ordning i almanackan minskar stress enligt Fredrik Reinfeldt

Att jag är lite besatt av effektivitet har kanske framkommit. En bra dag är en effektiv dag liksom. Har blivit lite bättre på att bara slappa, men jag mår faktiskt väldigt bra när jag är effektiv. Hela förvaringsgrejen går också ut på det  för övrigt.

Likaså är jag väldigt nyfiken på hur andra organiserar sitt liv för att vara så effektiva det bara går. Hur gör de som har almanackan full men ändå hinner med jobb, träning, familjen, vänner och andra intressen? Vad har de för små knep och vad prioriterar de bort? Så jag letar alltid efter dessa ledtrådar i diverse intervjuer eller biografier.

Dessvärre tycker jag inte att det är så lätt att hitta tips på sådant. Men något i ämnet man ibland hitta här och var. Som här nedan. Från en intervju med Fredrik Reinfeldt i DI Weekend exempelvis.  Han brukar prata om ordning och reda ganska ofta i övrigt. Nedan pratar han om ordning i almanackan, som enligt honom är det bästa sättet att minska stress. Låter vettigt. Skulle dock vilja veta mer om vad han specifikt menar med att ha ordning i sin almanacka och hur han går till väga för att uppnå detta, alltså just de små knepen, men intervjuaren verkar inte vara lika intresserad av detta som jag..

Ordning i almanackan minskar stress enligt Fredrik Reinfeldt

Jag letar vidare efter små organisationstips och förvaringscitat. Tyckte att Ola Salo hade ett tips i sitt vinterprat, men lyckas inte hitta det nu..

/Paulina

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!