Smart och vacker förvaring av garn

För er som stickar – är inte detta en härlig idé? Garn tar ju vanligtvis en hel del plats.. Allt man behöver är verktygspanel och tillräckligt långa spikar. Det blir både visuellt vackert och både effektiv och överskådlig förvaring. Märk väl även korgarna längst ner på väggen (IKEA), som också enkelt kan fästas på verktygspanelen. Då finns allt som behövs till att sticka på ett och samma ställe.

förvaring av garn

Ett garnvägg helt enkelt. På sin blogg Knits for Life förklarar Lorna steg för steg varifrån hon fick idén och hur hon gick till väga. Det tog tydligen endast en eftermiddag att få detta på plats, och då har hon ju även färgsorterat:) Och hon kan tydligen sticka direkt från väggen…

/Paulina

 

 

 

2 Kommentarer
  1. Liie says:

    Åh det såg mysigt ut, synd jag inte kan sticka. Fyller man en hel vägg kanske det ljudisolerar aningen också 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!