Obestämda ytor blir allt-i-allo-förvaring

Har du en garderob, klädkammare, hylla, låda, plats under sängen, under trappan, i förrådet, där du har lite allt där? Vet du hur det kommer sig? Jo, du har inte bestämt dig för vad du ska ha där helt enkelt. Den dagen du gör det så kommer du att använda utrymmet effektivare och det kommer inte att skräpas ner. Utrymmen du inte har bestämt dig för vad du ha använda det till blir snabbt allt-i-allo-förvaring.

Så ta ut allt du förvarar i din skräpiga låda eller hylla. Gå igenom och gör dig av med det som du egentligen borde gjort dig av med för länge sedan (allt-i-allo-förvaring brukar innehålla mycket av sådant – saker som vi inte orkar göra oss av med och därför stoppar någonstans). Bestäm dig sedan vad som ska vara i utrymmet. Och märk helst. Märkning är lite som vaccination. Det stoppar saker som inte hör hemma på det uppmärkta stället. Svårare än så är det inte:)

allt-i-allo-förvaring

/Paulina

2 Kommentarer
 1. Helena S says:

  Måste bara få berätta för dig! Jag är med i en liten grupp som tillsammans med en arkitekt ska gör om köket på mitt jobb! Jag försöker verkligen tänka ”Hur hade Förvaringsdrottningen gjort?” Vi vill ha mycket förvaring såklart och märka upp i både kyl och i skåp. Tror absolut att det blir lättare att alla hjälps åt att hålla ordning om varje avdelning får en egen hylla i kylen och i skåpen. Sen är det viktigt att sopsorteringen fungerar och att flödet i hela köket blir smidigt.
  Det är så kul! Och jag har verkligen hjälp av allt du lärt mig!
  Ha en bra kväll eller dag, beroende på när du läser detta!

  Svara
  • Paulina says:

   Haha! Underart att läsa, Helena! Känns som att du har fått med allt och så roligt att jag kunde vara till hjälp! Kram!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!