Superenkel gör-det-själv ringförvaring

Här kommer ett tips på ringförvaring som du enkelt kan göra själv. Det enda du behöver är en box eller förpackning som du har hemma och så kallad täthetsskum (fick jag till det när jag googlade på density foam, som det stod på förpackningen som jag köpte (rätta mig gärna om jag har fel vad gäller namnet), som man använder till dynor exempelvis. Den finns att köpa i hobbybutiker.

Så här gör du:

 1. Mät insidan av boxen som du ska använda som ringförvaring. DIY ringförvaring - mät upp boxen
 2. Klipp ut så mycket av täthetsskummet som du behöver. Lägg det i boxen.
 3. Rita streck, där ringarna ska ligga och skär i dem med en skarp kniv.
 4. Placera ringarna i de utskurna skårorna. 

Klart!

Efter att ha testat den på mina ringar kan jag konstatera att den här lösningen lämpar sig bäst för ringar som är tunna runt fingret. Dessa ringar håller sig bäst på plats. Så har du många sådana så är denna förvaringslösning toppen för dig. För att det inte ska bli dammigt kan du lägga in denna smyckesförvaring i en låda. Eller lägga på locket.

/Paulina

PS. Ifall du vill ha  förslag på smyckesförvaring, som du enkelt kan göra själv, så har jag även tidigare skrivit om hur man kan använda en galge till just det.

2 Kommentarer
 1. Lilli says:

  Sånt där man aldrig skulle kommit på själv, tur du tipsar .

  Svara
  • Paulina says:

   Kul att du gillade tipset, Lilli!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!