Förvara smart – organisera ditt hem nr 1 på AdLibris!

Det är verkligen knappt som jag vågar tro detta. Men ”Förvara smart – organisera ditt hem” ligger just nu etta på AdLibris under kategorin ”Hem & Trädgård” – bara en dag efter lanseringen!

Förvara smart - organisera ditt hem AdLibris

Och på Bokus ligger den som nr 2 under samma kategori!

Alltså, jag vågar ju inte tro att detta är sant.. Hoppas verkligen att det håller i sig..

/Paulina

35 Kommentarer
 1. Linn says:

  Hej! Grattis till succén med boken! Köpte din bok igår på akademibokhandeln 🙂 Ska börja läsa den nu i helgen, spännande! Jag behöver bra inspiration för hur man inreder ett städskåp optimalt! Vi tänkte göra om en av våra 60 cm breda garderober till städskåp (nu är allt i ett mindre skåp, gäller att tänka utanför boxen????). Det ska främst få plats dammsugare, torkställning, strykbräda och skurhink. Har du några tips?
  Tack för en bra blogg /Linn

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Linn! Vad roligt att höra att du köpte boken! Och bra att veta att den går att på tag på Akademibokhandeln – trodde inte att den hade kommit dit än:) Hoppas verkligen att du gillar boken! I den finns ett städskåp och då kan du se hur man kan använda väggar och dörren på ett bra sätt:)

   Svara
 2. Jennie says:

  Hej,

  Vill bara lämna en kommentar och säga att idag landade boken äntligen hemma hos mig.
  Ser fram emot att läsa den, la en beställning i början av januari så den har varit efterlängtad 🙂

  Grattis till boksläppet!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Tack så mycket och så otroligt kul att höra Jennie! Hoppas verkligen att boken motsvarar dina förväntningar! Hör gärna av dig och berätta:) Kram!

   Svara
 3. Jessica Floodh says:

  Hittade din blogg av en slump och har fått så mycket inspiration här! ???? Har också klickat hem ett ex av din bok idag och väntar med spänning! ???? Nu ska det bli ordning och reda här också! På helgens inköpslista står en dymo. Har du någon att rekommendera? Mvh / Jessica

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Å vad roligt det var att läsa detta, Jessica! Att du både hittade bloggen och ville ha boken! Jag har två stycken dymon – den klassiska med svart remsa och den lite mer avancerade. Det beror lite på vad du ska ha det till, men den klassiska är alltid bra att ha. Lycka till med din märkning och hoppas att du får både nytta och nöje av boken!

   Svara
   • Jessica Floodh says:

    Planen är att märka upp köksskåp, badrumsskåp, men också pyssellådor och dylikt. Lådorna i barnens rum (de är 4 och 5 år) tänkte jag ta kort på innehållet och skriva ut och laminera. Jag letade lite på din blogg och hittade båda dina sorter. Var inne på att skaffa den lite mer avancerade, men funderade på om det vore snyggare att ha den enklare vid sådant som syns för att få en lite trevligare look. 🙂 Tror boken blir en jättebra inspirationskälla här hemma. 🙂 Hoppas den kommer i brevlådan snart! 🙂 Ha det gott!

   • Förvaringsdrottningen says:

    Ja, det är också en fråga om smak, underlag mm. Därför blandar jag. Och ibland har jag etiketter som man hänger på ett snöre. Whatever works:) Hoppas verkligen att du gillar boken!

   • Matilda says:

    Jag har båda och jag använder den enklare/gammaldags mycket mer. För den är snyggare ???? Jag köpte barn-Dynmo på Claes Olsson och den är fantastiskt hållbar samt att barnen tycker det är kul att göra egna lappar.

   • Jessica Floodh says:

    Jodå, det får bli båda varianterna av dymo. 🙂 Fått avisering om att boken är på G hem i brevlådan. Förhoppnings vis finns den där när jag kommer hem från jobbet. 🙂 Den kommer nog ge mycket inspiration. 🙂

   • Jessica Floodh says:

    Känslan när man skyndar hem från bussen i hopp om att efterlängtad post ska finnas i brevlådan och brevlådan är tom… Ja, ja, den som väntar på något gott…. 🙂 Förhoppnings vis kommer den imorgon. 🙂

   • Förvaringsdrottningen says:

    Å nej! Det verkar som att Posten numera tar längre tid än vänligt på sig.. Kom den fram idag i alla fall?

   • Jessica Floodh says:

    Tyvärr inte! Håller tummarna för att den kommer idag. Jag har blivit dunderförkyld så jag är hemma och kurerar mig. Hoppas boken kommer och piggar upp mig lite. ????

   • Jessica Floodh says:

    Lycka!!! Boken har kommit! Trots att jag är dunderförkyld känns dagen genast lite trevligare. Dags att slänga upp fötterna i soffan och börja läsa. ????

   • Jessica Floodh says:

    Beställde från Adlibris. Ibland är det ju högt tryck och då tar det längre tid.
    Vilken underbar bok du skrivit. Har varit uppslukad sedan jag fick den i brevlådan! ???? Så mycket inspiration och matnyttigt! Nu kommer jag (förhoppningsvis inspireras även mannen) ha bra redskap att äntligen skapa ordning och struktur hemma. Tack!! ???? Vi flyttade in i huset för fem år sedan och har sedan dess renoverat i olika omgångar då mycket behövde åtgärdas. Det gör att kaos har varit vår vardag i olika hög grad under åren. Samtidigt har vi välsignats med två barn och trots försök att få struktur har det inte riktigt lyckats. Med hjälp av redskap i din bok tror jag vi äntligen kan lyckas. Tack för en underbar bok! ????

   • Förvaringsdrottningen says:

    Den här ska jag läsa om och om igen, Jessica. Så underbart skrivet!! Blir verkligen lycklig av att läsa detta. Att du känner att du både fick inspiration och att du tror att den kommer att hjälpa dig i vardagen. Och att du gillade att läsa den! Helt fantastiskt underbart. Verkligen tusen tack för detta. Så underbart att få en sådan feedback. Du gjorde min söndag! Kram!

   • Jessica Floodh says:

    Kul att höra att jag förgyllde din söndag. ???? Jag har verkligen letat tips och inspiration till att få struktur hemma (älskar ordning och reda och håller på att bli tokig här hemma ????), men inte hittat något som verkligen inspirerat förrän jag hittade hit. Boken är verkligen toppen! Jag verkar ha åkt på influensa och igår visade jag mannen en dymo som jag skulle köpa när jag blev frisk. Mannen skulle handla mat och tog med sig sonen. När de kom hem hade de handlat den där dymon och i rosa. Total lycka! Nu ska här bli ordning och reda! ????

   • Förvaringsdrottningen says:

    Vilken omtänksam man du har, Jessica! Åter igen, tusen tack för den fina feedbacken – det glädjer så att du både gillar boken och bloggen. Lycka till med dymon och krya på dig!

   • Jessica Floodh says:

    Ibland kan han allt min man. ???? Tack för krya-hälsningen!

 4. Hege says:

  Paulina kära, har du reflekterat över bokens framsida? Jag öppnade paketet när det kom in från brevlådan, min man stod bredvid mig. Vi tittade på boken , och båda utbrast vi: Wow!
  Jag såg raderna med hyllar, skorna, boxarna, den snygga förvaringen…
  Han såg dig.
  Just sayin’… 😉

  Svara
 5. Lilli says:

  Väntar oxå med spänning att få ta del av alla tips i din fina bok.

  Svara
 6. Matilda Christensen says:

  Japp nu är den beställd! Skall bli jättekul att läsa. Det var ditt tips om påläggslådan i filmen som var avgörande! 😉 Jag kände att den här tjejen har många smarta tips man inte hört förut. Nu skall här bli ordning och reda i den här familjen <3

  Svara
 7. BrittMarie says:

  Stort grattis, så härligt.
  Kram/BrittMarie

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!