Bygg sängen på höjden med IKEA:s kökskåp – steg för steg guide

Jag har sett bilder på uppbyggda sängar med hjälp av IKEA:s kökskåp och altid undrat hur man gör det steg-för-steg. Och nu skickade en kompis en sådan instruktionsfilm till mig, så det måste jag dela med mig till resten av er förvaringsintresserade! (nördig vågar jag bara kalla mig själv.. ). Så varsågod alla superhändiga – det är bara att sätta ingång! Vi andra vill bara titta för att vi tycker att det är kul.. 🙂

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vai8xV6jD60]

/Paulina

2 Kommentarer
  1. Lena Sköld says:

    Ja den filmen e galet bra, vi kör igång och ska göra något liknande med sonen rum efter jul. denna film har jag som en mkt bra inspirationskälla.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!