Det blir en bok om förvaring!

En av mina stora drömmar har alltid varit att skriva en bok.  Så länge jag kan minnas. Jag har alltid gillat att skriva och har alltid gjort det. Det är något speciellt med att sätta saker på pränt. Så det kändes verkligen overkligt att bli kontaktad av en förlagschef som ville ge ut en bok med mig. Som det säkerligen kan göra när ens största och hemligaste drömmar slår in kan jag tänka mig.

Men nu är det i alla fall högsta verklighet (även om jag fortfarande har lite svårt att tro det). Vi är i full gång och lanseringsdatum är satt – den 26:e januari 2016 kommer boken ut. Och på onsdag är det omslagsfotogfering! Det ska bli så spännande.

Your dreams are never silly - det blir en bok om förvaring

Den här lappen hittade jag i en fortune cookie för flera år sedan. Sedan dess så har den bott i min plånbok. Den påminde mig om att jag skulle fortsätta att jobba för min dröm. Att följa mitt hjärta och min passion och satsa all min tid och energi på den. Så glad att jag gjorde det – drygt fyra år efter att jag startade bloggen blir det en bok om förvaring!

Så jag kan bara bekräfta detta: your dreams are never silly – depend on them to guide you.

/Paulina

13 Kommentarer
 1. Ingrid says:

  Grattis! Både roligt och inspirerande att höra. Lycka till med skrivandet.

  Svara
 2. Rebecca says:

  Jippie!!! 🙂 Stort Grattis!!!
  Va glad jag blir! Jag kommer stå i kö för att köpa den!

  Svara
 3. Carina says:

  Fick ett trevligt mail från IKEA idag! Du kommer till Helsingborg…det kommer jag också att göra!
  Kram

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Hej Carina!

   Ja, det gör jag! Har bara inte lagt upp info om det på bloggen än:) Kul att du också kommer! Kom gärna fram efter föreläsningen!

   kram

   Svara
 4. gustafssonspia says:

  Åhh! Stort grattis vad himla roligt. jag ska köpa den boken, gillar verkligen dina smarta tips. Kraaaam Pia

  Svara
 5. Matz says:

  Vad kul! Är det möjligt att skriva upp sig på en lista så man är garanterad en bok vid första utgivningen? Man skulle ju även kunna få några aptitretare med en sån lista!

  Svara
  • Förvaringsdrottningen says:

   Så roligt att du tycker det, Matz! Och vilket fantastiskt förslag! Det är det säkert. Ska prata med förlaget – återkommer!

   Svara
 6. Beatrice says:

  Men vad kul för dig, och oss ;). Stort GRATTIS! Det här blir spännande!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!