Till små Legobitar

Små Legobitar kan vara en utmaning. Jag fick denna fråga för ett tag sedan från Charlotte:

Hej Paulina!
Jag har samma dilemma här. Till LEGO och bilar har jag backar att ha de i och det fungerar bra, men det där små grejerna som inte riktigt har en egen plats (än) vet jag inte hur jag ska göra med. Tack för en super bra blogg.

Hej Charlotte,

Vad tror du om denna enkla lösning?

Behållare för små legobitar

Speciellt som en mellanlösning så tror jag att den skulle funka alldeles utmärkt. Jag vet att de finns på Granit och Clas Ohlson, men säkerligen också i många fler liknande affärer samt specialaffärer. Och som ni ser, funkar även toppen till olika sorters batterier:)

 /Paulina

 fotokälla

PS. Andra fiffiga Legolösningar hittar du här.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!