Tack och Gott Nytt År!

Tänk vad ett år går fort.

För ett år sedan skrev jag ner mina Nyårslöften för 2012 (jag använde faktiskt en app för detta:). Ett av dessa var nog mer ett årsmål  – för denna blogg. Jag hade precis startat den och tänkte jag att når jag 20 000 sidobesök så blir jag glad. Det kändes mycket. Nu är året slut och bloggen är uppe i över 95 000! Det känns fantastiskt att så många vill veta mer om förvaring! Och det blir bara roligare. Tack vare era kommentarer, tips och engagemang.

Så verkligen tusen tack för att ni läser bloggen och engagerar er. Det är ju precis därför den finns. Jag uppskattar det enormt.

Hoppas att ni får ett fantastiskt 2013. Det tänker jag ha:)

Varma hälsningar

/Paulina

PS. Det är ju dags att göra nya Nyårslöften! Jag lyckas dessvärre inte hitta någon bra app för detta i år som jag kan tipsa om (Resolutinons 2013 är anpassade för en senare Iphone version, så jag kan inte ladda ner den:(. Tipsa gärna ifall ni hittar något bra!

PS2. Förra året bifogade jag IKEAs inspirationsvideo. Den håller sig än vad gäller att illustrera hur snabbt livet går och visa det på ett roligt och inspirerande sätt med hjälp av saker och förvaring:).

bilder 2009-08-29 236

PS3. Slutligen tänkte jag förgylla med en Nyårsbild. Den här tog jag när vi firade Nyår på Sardinen. Känns inte länge sedan, men den är faktiskt fem år gammal. Som sagt – tiden går väldigt fort. Gäller att göra något bra av den.

2 Kommentarer
  1. Yve says:

    Gott Nytt År till dig och tack för all inspiration du ger

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!