Back to work – så förbättrade jag min kontorsförvaring

Nästa vecka är de flesta tillbaka från semestern. Därför tänkte jag skriva ett litet inlägg om kontorsförvaring:)

De flesta kontorsplatser verkar vilja göra sig av mig otympliga skåp samt lådor på borden. Allt ska ju se så nätt och prydligt ut:) Men man kan fortfarande ha behov av lite lådor här och där för att skapa ordning bland sina små prylar. Det har jag i alla fall så jag fixade stapelbara lådor till mitt skåp.

Här vill jag åter igen berömma MUJI:s och Granits semi-transparenta lösningar. På en vanlig hylla kan man få plats med två stycken ovanpå varandra. Nedan ser ni Granits lådor.

kontorsförvaring

OK. Kanske inte världens bästa bild, men förhoppningsvis kommer budskapet fram:)

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!