ett projekt i veckan

Organisera ditt hem med ett projekt i veckan – är du med?

Vad sägs om att göra året 2017 mer organiserat? Ska vi hjälpas åt för att lyckas med det? Genom att göra ett projekt i veckan? Jag har fått en hel del frågor om jag ska fortsätta med det jag kallat för ”veckans uppdrag”, som jag har kört under 2016. Och det är klart att jag ska det! Engagemanget i år har ju varit fantastiskt och många har skapat bättre ordning i sina hem. Jag har också löpande fått ta del av era resultat och kommentarer. Stort tack för det! Dessutom har ju veckans uppdrag även resulterat i en bok som kommer ut om bara tre veckor!

Veckans uppdrag under 2017 kommer gå till på följande sätt: Jag kommer att lägga upp ett projekt i veckan här på bloggen, precis som förra året. Du kan utföra uppdraget när du vill under veckan, men söndag kväll går tiden ut:)  Samtidigt kommer jag att ge fler alternativ till dig som kanske inte har just den utmaningen hemma hos dig. Detta för att du ändå kontinuerligt ska kunna göra dina projekt och fortsätta bli vägledd och peppad i att organisera ditt hem.

ett projekt i veckan

Under 2017 kommer jag att utgå från min nya bok ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan”. Alla kan följa dessa projekt, och man behöver inte ha boken för att kunna göra dem, men det underlättar. I boken finns alla projekt och listor samlade, bilder och även en teoridel. Du får ett helhetsgrepp och allt samlat på ett ställe, där du även kan anteckna. Men det är som sagt upp till dig om du vill använda dig av bloggen som stöd och pepp eller som din huvudsakliga källa för att ta del av veckans projekt. Om du vill beställa boken, så klicka på länken i texten. Om du vill bli påmind och peppad vad gäller uppdragen, rekommenderar jag att du börjar prenumerera på bloggen så att du får ett e-mail varje gång jag publicerar ett inlägg, följa det via Facebook så att det kommer i ditt flöde eller via Bloglovin alternativt Twitter.

Det är för övrigt alltid lättare att genomföra något när man är fler. Så dela gärna detta med andra som du känner och tror också skulle vilja få ett mer strukturerat och välorganiserat hem. Tipsar du kollegor eller vänner så kommer det att kännas ännu mer motiverande för dig. Det är som med träning  – jobbigare att skippa när man inte är själv:)

Så var säger du? Är du redo för ett mer organiserat 2017? Det första uppdraget kommer efter Nyår. Snart kör vi!

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!