Bokmässan 2016 Förvara smart - organisera ditt hem

Håller framträdanden på Bokmässan

Bokmässan 2016 Förvara smart - organisera ditt hemSedan många år tillbaka har jag haft en dröm, och det är att besöka Bokmässan. Varje gång när den gick av stapeln önskade jag att jag kunde vara där. Gå runt och insupa atmosfären. Lyssna på föredrag och framträdanden och få mängder av tips på intressanta böcker. Jag har till och med lovat mig själv att någon gång ska jag banne mig ta några dagar ledigt och åka dit. Och plötsligt så händer det. Inte bara att jag får åka på bokmässan. Jag får komma dit i egenskap av författare. Och jag får dessutom hålla framträdanden på Bokmässan. Man kan lugnt säga att min dröm, med råge, har gått i uppfyllelse, för så långt drömde jag faktiskt aldrig. Eller ja, det känns i alla fall långt för mig:) Och otroligt kul.

Bokmässan startade idag håller på till den 25:e september och jag kommer att vara där i morgon, dvs. den 23:e september och hålla följande framträdanden (det är så det heter enligt min förläggare:)

Bokmässan 2016 Paulina Draganja Förvara smart - organisera ditt hem

Det första framträdandet är på Hälsa och Livsstilsscenen och de två övriga på Bonnierscenen. Jag kommer självfallet även signera min bok ”Förvara smart – organisera ditt hem”. Så om ni har vägarna förbi så hoppas jag att ni kommer och lyssnar och hälsar!

/Paulina

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!