Adlibris tävling & boksignering på lördag!

Adlibris har pysselfestival just nu och denna vecka är det dessutom inredningsvecka. I samband med detta har jag blivit inbjuden till Adlibris för att signera min bok ”Förvara smart – organisera ditt hem”. På lördag (som är den 16:e april) kl. 12-14 kommer jag att vara på Adlibris bokhandel, som ligger på Regeringsgatan 55 i Stockholm.  Så kom förbi om ni vill ha en bok signerad eller bara snacka smart förvaring och organisering av hemmet!

Adlibis tävling - förvara smart - organisera ditt hem

Samtidigt har Adlibris en tävling på sin hemsida, där man kan vinna en webbkonsultation från mig och ett presentkort på Adlibris till ett värde av 500 kr.

 

Så här tävlar du (citerar från Adlibris sida):

1. Köp boken Förvara smart – organisera ditt hem.

2. Svara på frågan: Vilken pryl klarar Paulina sig inte utan?

3. Motivera varför just du ska vinna en webbkonsultation och ett presentkort.

3. Mejla ditt namn, ordernummer och rätt svar samt din motivering till tavling@adlibris.com. Skriv ”Förvara smart” i ämnesraden.

Svara senast den 30 april 2016. Lycka till!
Vinnaren meddelas via e-post och på Adlibris tävlingssida.

Tävlingen sköts alltså helt och hållet av Adlibris – jag bara tipsar om den här:) För att komma till tävlingen på Adlibris hemsida, tryck på länken ovanför bilden. Där kan du även se deras förvaringssortiment, som du kan använda presentkortet till.

För er som vill tävla – stort lycka till! Er andra (som bor i och kring Stockholm i alla fall) hoppas jag att få träffa på lördag!

/Paulina

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!