Retro resväskor och deras användningsområden – inspiration

Jag fick en fråga från Maria om jag hade några galna förvaringsidéer. Det händer ibland:) Men framför allt så finns det några förvaringsidéer som jag bara tycker är så coola. Gamla resväskor är ett sådant område. Måste tilläggas att de dessvärre inte alltid är praktiskt, men vackert och inspirerande:)

Kolla bara hur snyggt det blir bara man staplar gamla resväskor ovanför varandra.

väskor ovanpå varandra

Man kan så klart förvara en massa saker i dem. Helst ska man då i så fall ha saker man använder mest sällan längst ner och det som man använder oftare högre upp.

Jag skrev tidigare om sidobord med förvaring. Väskor staplade ovanpå varandra fyller också detta syfte, fast med samma reservation som ovan.

väskor som sidobord

Det här är lite bättre ur förvaringssynpunkt. Bara man inte lägger för mycket ovanpå den så kan man använda denna lösning mer frekvent. Och den är definitivt annorlunda:)

väska som sidobord

Eller så kan man hänga väskorna på väggen. Fast de verkar inte kunna hålla tunga saker. En kul idé till barnrummet exempelvis.

Väskor på väggen

Vill du ha dem snarare som en hylla? Ja, då är det bara att såga av dem lite.

resväskor som hyllor

Fast den bästa och faktiskt praktiska lösningen för sådana väskor hade Maria själv – att sätt hjul på dem och ha dem under sängen som en cool retro förvaringslösning. Den tyckte jag var riktigt bra.

Storage on!

Paulina

via: 1, 2, 3, 4, 5

4 Kommentarer
  1. Maria says:

    Ojojoj! Du fick jag väskor så att jag ”teg” 🙂

    Vad mycket coolt det finns!

    Svara
    • Paulina says:

      Eller hur! Det var så roligt att läsa din kommentar, för jag hade verkligen samlat på mig alla dessa bilder på väskor, men av någon anledning inte skrivit om det. Så det gav mig verkligen inspiration. Tack för det!

      Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!