Så kan du nyttja utrymmet under trappan

Har du ont om förvaring men en trappa där hemma? Den kan vara ett fantastiskt ställe att optimera och använda till förvaring – antigen synlig eller osynlig sådan. Här kommer några exempel på vad du kan använda denna yta till:

Snacka om optimal förvaring här. All yta under trappan nyttjad till lådor i vilka man kan förvara allt möjligt. Otroligt mycket som ryms här.

forvaring-under-trappan

Förvaring i själva trappstegen är också en stålande idé. Tappstegen är ju som gjorda för att ha lådor under när man tänker på det, så varför inte använda dem till det?

förvaring i trappstegen

Har du en eller flera cyklar och behöver du förvara dem hemma så kan du faktiskt hänga den under trappan! Vet faktiskt inte hur de hängde upp dem men visst låter det som en bra idé och dessutom ser snyggt ut!

häng upp cykeln under trappan

Det var bara några exempel på vad du kan göra med ytan under trappan. Internet krylla av alla möjliga och omöjliga lösningar. Allt från kryphörna för barnen till en bar, vinförvaring, bibliotek, toalett till bastu. Bara för att nämna några. Det är alltså bara fantasin som sätter gränserna:) Jag har också tidigare visat lite andra exempel på förvaring under trappan.

/Paulina

Bildkälla: Freshome

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!