Detta får vinnaren av veckans projekt 2019

I samarbete med Elfa

Jag betonar hela tiden vikten av belöningar. När jag satte igång veckans projekt i år så lovade jag er därför att jag även att en vinnare skulle koras – någon som har varit med och följt alla eller de flesta av veckans projekt. För att jag ska kunna avgöra det så behöver ni kommentera vad ni har gjort under varje projekt här på bloggen. Kvalitetsaspekten är också viktig, att ni beskriver vad det är ni har gjort. Att lägga upp bilder på Förvaringsgruppens facebooksida hjälper naturligtvis:) Egna prioriteringslistan räknas så klart också! Ja, ni förstår. Många parametrar. Men jag lovar att en värdig vinnare kommer att koras:)

Priset då? Jo, Elfa bjuder på produkter till ett värde av 20 000:-, fri frakt och rithjälp! Dessutom kommer två mindre priser att delas ut. Inga dåliga priser, eller vad säger ni? Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

en tidigare vinst i veckans projekt

Denna bild tillhör en av förra årets vinnare av en av tröstpriserna, som skickade det till mig för att jag skulle se hur fint det hade blivit i hennes garderob.

Den största belöningen är så klart att ni får ett välorganiserat hem som skänker er glädje och sinnesro, besparar er tid och bråk. Men en morot i form av ett pris kan ju aldrig vara fel:)

/Paulina

2 Kommentarer
  1. Lilli says:

    Åååå…vad kul. Elfa har så smarta förvarings system . Så det vill jag vara med å kämpa om och samtidigt få ordning på röran hemma.

    Svara
    • Paulina says:

      Du är i högsta grad med i tävlingen:)

      Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!