Förvara smart och ett projekt i veckan Paulina Draganja

Mina böcker och digitala kurser

Eftersom jag fått lite frågor om detta och ni är många nya följare som har tillkommit (varmt välkomna!), så skriver jag ett litet inlägg om mina böcker och digitala kurser som jag erbjuder.

Jag har skrivit två böcker. Den heter första ”Förvara smart – organisera ditt hem”. Den har varit slutsåld i nätbokhandeln ett litet tag, men är nu tryckt i ny upplaga och går att beställa både på AdLibris och Bokus.

I den har jag samlat allt kring smart förvaring och organisering av hemmet. Den ger kunskap om hur du skapar varaktig ordning hemma. Åsa har lämnat en recension på boken, som jag tycker beskriver den träffsäkert:

”Jag gillar att boken ger en helhet, från början till slut; hur det kommer sig att man samlar på sig mycket saker till hur man rent konkret ska göra för att rensa. Hur man kan komma igång med ett organisationsprojekt utan att ge upp i förtid tills att man faktiskt står där med badrumsskåp och garderobshyllor som ger både översikt och ordning. Och även efteråt, hur man gör för att underhålla skapad ordning. Boken ger en helhet.”

Boken är uppdelad i två delar – en mer teoretisk del och en praktisk del. Den teoretiska delen handlar om hur du skapar ordning hemma och hur du upprätthåller den. I den praktiska delen går jag igenom rum för rum och ger konkreta tips. Du behöver inte läsa boken från början till slut utan du kan hoppa in precis var som helst i den och läsa om just det område som är relevant för dig. Lite kuriosa är att den har även blivit utgiven på polska.

Förvara smart och ett projekt i veckan Paulina Draganja

Min andra bok heter ”Organisera och förvara hemma – ett projekt i veckan” och det är från den som alla veckans projekt kommer. Den kommer att vara med på bokrean och kosta endast 65 kr. Den kan förbokas redan nu på AdLibris och på Bokus. Även den har blivit utgiven utomlands och då på tyska och portugisiska.

En recension av den skriven av Emelie lyder så här: ”Ville bara säga att boken ”organisera och förvara hemma ”förändrade mitt liv. Att få struktur och att få hjälp med att få överblick på vad jag behöver fokusera på känns riktigt bra. När projekten delas upp i mindre delar blir det lättare att få loss tid att ordna upp ” röriga och oorganiserade miljöer” i mitt hem.”

Båda mina böcker går självfallet att få signerade – till sig själv eller någon annan – om man beställer dem via min webshop (scrolla ner på sidan).

Vidare har jag gjort två stycken digitala kurser i samarbete med Brillbee. Den första heter ”Förvara smart! Lär dig skapa ordning i ditt hem”, är en generell kurs, medans den andra heter ”Hållbar ordning i garderoben” och handlar om just det.

Så. Nu har jag radat upp alla mina alster:)

Till hösten kommer min tredje bok. Jag skriver den för fullt medans deadline närmar sig med stora steg…

/Paulina

2 Kommentarer
  1. Tre Sekel says:

    Åh, så kul att du har en ny bok på gång! Den ser jag fram emot!.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!