Bomässor i oktober: Lidköping, Borås, Grebbestad, Halmstad och Uppsala

Hjälp! Det är redan oktober! Förstår inte var tiden tar vägen. Det är i alla fall hög tid att berätta lite om kommande Bomässor under denna månad.

Bomässan i Lidköping är igång sedan idag och jag kommer att föreläsa där i morgon den 3:e oktober kl. 12.00 och 15.00. I Sparbanken Lidköping Arena håller vi till. Program, karta, information om öppettider samt övrig info hittar du på Bomässans hemsida.

Veckan därpå, dvs lördag den 10:e oktober kommer jag att prata om förvaring och organisering av hemmet på Bomässan på Åhaga i Borås.  Även där kl. 12.00 och 15.00.

Bomässan

Veckan efter det är det dags för Grebbestad. Den 12:e oktober kommer jag att hålla föreläsning där. Den 24:e oktober åker jag till mina gamla hemtrakter, dvs Halland och Halmstad Arena närmare bestämt.

Bomässan

Och Halloween, dvs. lördag den 31:a oktober, tänker jag spendera i Fyrishov i Uppsala.

Detta innebär med andra ord massor med tillfällen att ses!

Men för nu  – ha en underbar helg!

/Paulina

4 Kommentarer
  1. Hege says:

    Jag har varit på Bomässa i Lidköping och kramat om min favoritbloggerska! 🙂 Och givetvis sett och hört hennes inspirerande föreläsning. Paulina live är supercool, och hon hade även bakat in några nya tips jag genast tog med mig hem… 😉

    Svara
    • Förvaringsdrottningen says:

      Tusen tack för de fina orden, Hege! Det var så otroligt kul att äntligen träffa dig och dessutom även din dotter!!! Så glad över detta. Stor kram!

      Svara
      • Hege says:

        Dottern blev så inspirerad att det nu är ordning i sminket (hurra). Allt ligger nu i en liten ”smyckbyrå” hon hittade på Glitter. Superfin, men jag får inte klistrat in bilden här…

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Kommentera gärna!